Жилой комплекс по ул. Алба Юлия, 113

Застройщик: Basconslux SRL
Срок сдачи: сдан в эксплуатацию

Unul dintre proiectele grandioase ale companiei "BASCONSLUX" este complexul locativ de pe str. Alba Iulia, nr. 115 (etapa a III-a de construcţie a complexului locativ de pe str. Alba Iulia, nr. 113), complex compus din 2 blocuri (Bloc 6, 9), 3 scări amplasat în sectorul Buiucani al Capitalei.

Etapa III-treia de construcție şi anume blocurile 6, 9 care se vor afla pe adresa juridică str. Alba Iulia, nr. 115 urmează a fi date în exploatare pînă la 30 Decembrie 2016.

Modul de achitare în rate:
a) 30% prima rată de achitare la momentul semnării contractului.
b) 20%
c) 20%
d) 20%
e) 10% la darea în exploatare.

La achitarea integrală clienţii pot beneficia de o reducere de 7-5% la suma totală achitată.

Vă propunem apartamente cu:

1 odaie - 53-60 m2.

2 odăi - 69 m2.

3 odăi - 79-89 m2.

Clienții pot fi siguri de calitatea oferită de BASCONSLUX, întrucât la construcția complexelor locative sunt folosite tehnologii moderne.
Căldura este asigurată de un cazan, la care va fi instalat panelul de reglare al temperaturii, direct în apartament, cu posibilitatea de a o schimba în fiecare cameră, cu ajutorul unui regulator termostatic de pe radiatoarele de panel.

Complexul locativ de pe str. Alba Iulia, nr. 115 va dispune de un teren de joacă pentru copii, beciuri subterane, parcare subterană în două nivele (care va fi amplasată în complexul alăturat din str. Alba Iulia, nr. 113) și va fi utilat cu sisteme moderne de semnalizare de securitate și anti-incendiu.

De asemenea asigurăm servicii de înaltă calitate pentru a satisface cerințele clientului în coformitate cu gusturile sale în privința amenajărilor interioare.

Дополнительные параметры

Детская площадка Подземная парковка Охраняемая территория Лифт Белый вариант

Корпуса комплекса

Корпус №6
Этажность: 11 Срок сдачи: 2016 год, IV квартал Цена: от 490€
Корпус №9
Этажность: 15 Срок сдачи: 2016 год, IV квартал Цена: от 490€

Местоположение

Буюкань, ул. Алба Юлия, 115

Контакты

Квартиры в наличии