Complex REZIDENTIAL Premium bd. Moscova

Constructor: N1 CONSTRUCTION COMPANY
Data de finisare: anul 2018, trimestru I

Complexul rezidențial Premium bd. Moscova, o lucrare arhitecturală de proporții, este amplasat în inima sectorului Râșcani, la intersecția străzii Miron Costin cu bulevardul Moscova.
Fiind în imediata vecinătate a parcului, complexul locativ oferă o panoramă extraordinară spre zonele împădurite, oferind senzația de evadare din larma urbană. În același timp, proiectul este gândit astfel încât să nu lipsească de nimic locatarii săi, oferindu-le modernul la picioare.
În cadrul acestui proiect, va fi construită o clădire cu 18 niveluri, dintre care două niveluri comerciale, două destinate parcării și 14 etaje locative.
Inovativ și îndrăzneț proiectul imobiliar dispune de apartamente cu o arhitectură modernă, având spații generoase, ce beneficiază de lumină naturală și terase largi ce pot fi transformate într-un spațiu plăcut de petrecere a timpului liber împreună cu familia și prietenii.
Complexul constituie 3 blocuri cu 5 scări, cu 8000 m2 de spații comerciale și HyperMarket N1 la parter, cu 2 nivele de parcare subterană și cu acces direct din parcare în bloc. Locatarii se vor bucura de o curte cu acces securizat, amenajată cu spații verzi și teren de joacă pentru copii.
Complexul premium este racordat necesităților omului modern și activ, oferindu-i la îndemână toate serviciile și beneficiile necesare pentru un mod de viață confortabil. Astfel, locatarii complexului vor beneficia de o gamă largă de posibilități și servicii în propriul bloc – posibilitatea de a face cumpărături în supermarket sau mall, de a duce un mod sănătos de viață prin frecventarea sălii de forță sau centrului SPA, de a petrece timpul liber și întâlnirile de afaceri în cafenele sau restaurante sau, de ce nu, chiar mutarea oficiului propriu în același bloc cu locuința.
Posibil achitarea în rate până la 8 % anual, cel mai bun % existent pe piață, prima rată doar 20 %.
Toate tranzacțiile sunt efectuate notarial și sunt înregistrate la cadastru!
Vă așteptăm pe str. București 41!

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Apartamente la cheie Variantă albă