Complex locativ "Dimo park" Chişinău/Râşcanovca Str. Dimo 4/1

Constructor: ORIZONT S.A.
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Dimo Park este un complex imobiliar constituit din două blocuri gemene a cîte 10 etaje locative şi penthouse, situat în sectorul Rîşcani, str.Dimo, 4/1 înconjurat fiind de un părculeţ de conifere şi în nemijlocită apropiere de importante zone de interes ale oraşului.

La construcţia complexului Dimo Park se foloseşte o tehnologie deosebită de construcţie şi anume fără grinzi în beton armat, care ca de obicei se folosea la blocurile locative, ceea ce înseamnă că nu veţi mai fi nevoiţi să căutaţi soluţii de a le masca. Pereţii exteriori vor fi executaţi din cărămidă, şi cu termoizolare la exterior. În fiecare apartament va fi instalat sistem autonom de încălzire cu cazane de tip european, şi cu folosirea geamurilor termopan LOW E (Low Emisivity).

Complexul Dimo Park, este un proiect rezidenţial cu mari avantaje şi anume:
amplasare în zonă mereu verde
liniştea regiunii ce asigură un confort deosebit familiei voastre
proiectare modernă
odăi cu spaţii încăpătoare
bucătărie spaţioasă
nu vă va lăsa indiferenţi nici individualitatea curţii, îngrădită într-o formă mai specială
Blocul locativ va cuprinde:
120 apartamente cu 1,2 şi 3 odăi cu un metraj de la 40m2 pînă la 90m2, la fiecare etaj sunt amplasate cîte 6 apartamente, iar în fiecare scară sunt instalate cîte două ascensoare
Spaţii comerciale care sunt amplasate la parterul, demisolul şi subsolul complexului locativ pe o suprafaţă de 1413 m2, de la 80 m2 pînă la 316 m2
Terenuri predestinate pentru odihnă au fost planificate pe o suprafaţă aproximativ de 350m2.
Terenuri predestinate pentru parcări planificate pe o suprafaţă de 650m2
Spaţii largi, terase spaţioase şi grădini sunt elemente care pot fi întâlnite în mijlocul oraşului, în cel mai rafinat produs rezidenţial: penthouse-ul. Practic este o vila situată deasupra oraşului. Amplasarea sa, în apropiere de centrul oraşului dar totuşi departe de agitaţie şi de zgomot prin faptul că se găseşte la înălţimea ultimului etaj reprezintă unul din avantajele cheie. In plus, panorama asupra oraşului este o plăcere zeiască. Penthouse-ul este luxul care zgârâie norii!

Aici veţi găsi un spaţiu care vă conferă mobilitatea perfectă în apartamentele complexului, întru satisfacerea tuturor necesităţilor familiei tale.

Aveţi posibilitatea de a realiza visul oricărei familii de a avea propria casă, cu toţii fericiţi în ea.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Teritoriu cu pază Ascensor

Locul de amplasare

Râşcani, Str. Dimo 4/1

Contacte