Blocul Rezidential “GH.ASACHI”

Constructor: DANSICONS SRL
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Proiectul “GH.ASACHI” este capabil să satisfacă pe deplin cerințele clienților noștri, acesta făcînd parte dintr-o întreagă colecție de proiecte din portofoliul companiei noastre.

Cu o amplasare similară a celorlalte blocuri noi, construite în zone centrale și semicentrale din oraș, acest bloc locativ este destinat, în special, persoanelor și familiilor care doresc să locuiască în centrul capitalei, precum și celor pentru care timpul este limitat și vor să rămînă conectați în permanență la viața activă a orașului și nu vor să piardă timpul în trafic.

Prețul este unul foarte atractiv, clienții noștri pot beneficia de o reducere considerabila în funcție de stadiul de evoluție al proiectului.

Edificiul proiectat are la parter doar oficii și spații comerciale, întinse pe o suprafața totală de circa 700 m2, iar la nivelul subsolului sunt prevăzute 22 locuri de parcare.

Locatarii vor avea acces în bloc din interiorul curții, prin cele două scări dotate cu ascensoare silențioase și performante.

Avem plăcerea să precizăm faptul că proiectul Gh.Asachi va întruni toate cerințele pentru un trai decent: situat în inima capitalei și beneficiind de o infrastructură dezvoltată, avînd în apropiere o mulțime de instituții de învățămînt, grădinițe, un supermarket, un cinematograf, parc, etc

Începe ziua cu o vedere panoramică a întregului oraș, alege blocul locativ din sectorul centru, str.Gheorghe Asachi nr.4.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Variantă albă