Blocul Locativ "ION CREANGA"

Constructor: DANSICONS SRL
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Blocul locativ “Ion Creangă” este un nou proiect al companiei Dansicons, ce va fi localizat, după cum sugerează și denumirea, în sectorul Buiucani, pe str.Ion Creangă 61/A, pe o suprafață de 990 mp.

Edificiul va avea regimul de înălțime P+8E – parterul și opt etaje locative, ce vor include 64 apartamente moderne, luminoase și rațional proiectate cu una și două camere.

Blocul va dispunde de o amplasare avantajoasă care prezintă o infrastructură avansată cu acces direct la o rețea densă de transport public, instituții de învățămînt (grădinița nr.113, gradinița nr.62, gradinița nr.85, Gimnaziul nr.5, Liceul Teoretic “Ion şi Doina Aldea Teodorovici”, Liceul Teoretic Privat “Columna”, Liceul Teoretic “Dante Alighieri”), centre comerciale ( CC Belșugul Țării, piața “Buiucani” aflat[ la distanța de 300 m), zone de recreere, centre de agrement și de alimentație publică (clubul sportiv “Fitness Doza nr.5”, parcul “Dendrariu”, localul “Andy’s Pizza”). Astfel, casa va fi conectată în permanență la ritmul dinamic al vieții urbane.

Accesul la holurile clădirii va fi dinspre str.Ion Creangă.

Dansicons este o companie cu o experiență vastă în construcții ce se bazează pe o combinație unica dintre profesionalism, flexibilitate, îmbunătățirea permanentă a serviciilor prestate și dorința de a fi cei mai buni din domeniu. Pledează pentru comunicare, interacționînd cu clienții și oferindu-le întotdeauna soluții perfect adaptate stilului, nevoilor și cerințelor acestora.

Echipa de profesioniști ai companiei Dansicons garantează nivelul așteptărilor beneficiarilor, tinzînd spre o dezvoltare comună. Din 2002 și pînă în prezent, Dansicons SRL a investit numeroase resurse pentru a furniza o pregătire superioară a personalului, ceea ce a constituit una dintre strategiile prezenței de succes pe piața de profil.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor