Complex locativ "Ion Nistor"

Constructor: Kirsan com SRL
Data de finisare: anul 2019, trimestru II

ION NISTOR: Casa de lux în centrul Chișinăului.

Casa nouă de lux este situată pe strada Ion Nistor,2 în centrul Chișinăului, în apropierea zonei amenajate a complexului memorial "Eternitate".

Familiile cu copii mici vor beneficia de posibilitatea utilizării terenului de joacă pentru copii în curtea complexului. La dispoziția proprietarilor de automobile este o parcare subterană cu două nivele, precum și garaje individuale cu porți automatizate. Teritoriul adiacent al clădirii este dotat cu camerele de supraveghere.

În apropierea compexului este o piscină în aer liber, iar la câțiva pași se află supermarketul “Fidesco” și o piața universală, precum și un complex sportiv “Palatul Sporturilor”.

Unul dintre principalele avantaje ale casei - sunt ascensoarele de originea germană KLEEMANN. Ele se disting printr-o pornire și frânare lină, precum și oferă un nivel de siguranță și confort ridicat al pasagerilor.

Ferestrele apartamentelor sunt dotate cu geamuri duble de cinci camere, care perfect rețin căldură și asigură protecția împotriva zgomotului, precum și asigură siguranță și durabilitate.

Una dintre inovațiile care va surprinde locuitorii Complexulu, și care va permite locătarilor să percepe locuința într-un mod complet nou – este proiectul deosebit "Casa inteligentă".Tehnologia unică permite să opereze aparatele electrice, echipamente audio și video, de climă și ventilație și alte elemente importante direct din casa Dmv, utilizând aplicația de pe telefonul smartphone.

Avantajele suplimentare ale complexului rezidențial sunt usi metalice blindate, sistemul de incălzire autonom, sistemul automat de alarmă de incendiu și multe altele.

În apropierea Complexului se află artera de trafic care leagă străzile Panteleimon Halippa și Ion Nistor cu centrul orașului. Transport public ca autobus № 11 și № 35, troleibuzul № 9 și № 13, precum și rutierele cu № 120,№ 124, №169, № 178, № 186, № 192 și № 193.

Dumneavoastră puteți cumpăra un apartament într-o variantă alba, precum și cu mobilier și reparatie, în complexul rezidențial ION NISTOR!

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Variantă albă