Complex locativ "Traian"

Constructor: Kirsan com SRL
Data de finisare: anul 2019, trimestru IV

TRAIAN. O casă nouă de lux într-un cartier prestigious.

Un nou complex rezidențial este situat pe strada Traian Traian, 21/4. Traiul în acest complex va aduce multe avantaje. Supermarket Riga, care se află la parter, parcare, loc de joaca amenajat, în apropierea casei este grădiniță № 151 și liceul teoretic "Traian". Toate condițiile favorabile au fost create pentru un trai comfortabil.
Proiectul acestei case moderne cu zece etaje a fost elaborat de către arhitecți și proiectanți renumiți. Clădirea înaltă se potrivește perfect în infrastructura de cartier și se evidențiază prin aspectul său impecabil și decor elegant.

Amplasarea complexului în zona de prestigiu oferă o alegere excelentă pentru tot felul de transport. Puteți ajunge cu ușurință la destinația dorită cu troleibuzul № 8 și № 17, precum și cu rutierele cu № 101, 108, 112, 117, 119, 173, 185 și 188.
În apropierea casei sunt convenabil plasate supermarketuri, cafenele, pizzerii, precum și un salon de frumusețe. Complexul rezidențial TRAIAN - este un loc perfect pentru cei care caută lucruri speciale!

Cumpărarea unui apartament într-un complex residential de lux TRAIAN - este o investiție excelentă într-un viitor sigur.Compania de construcții Kirsan garantează calitatea înaltă a proiectelor sale de construcții, prețuri mici și managementul excelent al serviciilor prestate.
KIRSAN. Sigur. Profitabil. Comfortabil.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Variantă albă