Complex locativ.Miorita , bloc 3

Constructor: STAYER SRL
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Ansamblul rezidenţial Mioriţa este construit de către compania de construcţii „Stayer” SRL. Fiind înfiinţată în anul 1994, societatea „Stayer” SRL s-a poziţionat pe piaţa de construcţii din Moldova, ca o companie cu responsabilitate deosebită în domeniul în care activează, cu cerinţe înalte atît faţă de specialiştii angajaţi cît şi faţă de muncitorii care muncesc pe şantiere .

Structura de rezistenta a blocurilor este asigurata de pereţii şi planşeele din beton armat şi beneficiază de susţinerea necesară pentru a rezista la cutremure cu o intensitate mare.
Compartimentarea interioara a apartamentelor este executată din pereţi monolit şi plăci de ipsos, iar in ceea ce priveste fatada, aceasta este placată cu materiale izolante de ultimă generaţie, peste care se aplică tencuiala decorativa.
Apartamentele se predau în exploatare, dispunînd de
centrală proprie tip Vision Dual 24 SE şi calorifere;
uşa de la intrare blindată, termo si fonoizolată, de securitate inaltă;
pereţii tencuiţi cu amestec uscat;
tîmplarie PVC cu geam termopan 4 anotimpuri, sticlă Low-E;
şape turnate;
toate reţelele executate la ciclul 1;
pereţii exteriori ai blocului asigură o eficienţă energetică sporită, fiind izolaţi pe exterior cu un strat de polistiren cu grosimea de 80 mm;
in fiecare bloc sunt instalate câte 2 ascensoare : 400 şi 1000 kg;
contorizare individuală pentru orice tip de consum;
locurile comune finsate cu plăci de ceramică, balustrade pentru scări, interfon de ultimă generaţie;
curte amenajată.
Deasemenea vă este pus la dispozitie un întreg departament care se ocupă de finisarea apartamentului ales înca din faza rezervării, care vă poate ajuta in alegerea cu grijă a materialelor şi a echipamentelor necesare personalizării imobilului Dvs. dupa propriul gust încă de la inceput.
Ansamblul rezidenţial “Mioriţa” reuseste sa intruneasca, şi chiar sa depăşească la anumite capitole, multe dintre cerinţele clienţilor aflaţi astăzi în căutarea unei locuinţe noi şi oferă, pe lîngă o poziţionare excelentă în teren, o foarte buna funcţionalitate a întregului ansamblu, iar dacă la toate acestea adăugam un bun raport preţ/calitate, o compartimentare reuşită a spaţiilor interioare, atenţia oferita finisajelor, locuri de parcare , confortul si siguranta oferită rezidenţilor precum si preţurile promoţionale ale apartamentelor, credem că se va situa rapid printre cele mai căutate ansambluri rezidentiale din zona “Telecentru” a capitalei.