Complex locativ GREEN PARK HOME

Constructor: Kirsan com SRL
Data de finisare: anul 2019, trimestru IV

GREEN PARK HOME. Un nou complex residential de lux din centrul sectorului Botanica.

Compania de construcții Kirsan vă propune în atenția dumneavoastră un complex rezidențial modern cu 14 etaje GREEN PARK HOME în centrul sectorului Botanica. Casa nouă se afla pe adresa strada Titulescu,36. GREEN PARK HOME este construit într-o zonă liniștită și amenajată. Aici veți găsi mai multe supermarket-uri mari, piața de produsele alimentare, multe frizerii, farmaciele și o clinica. Un aspect foarte important pentru familiile cu copii de toate vârstele, constă în faptul că în apropierea se află liceul "Iulia Hașdeu" și grădiniță № 9.

În procesul amenajării  a casei au fost utilizate  cele mai noi tehnologii concepute pentru un trai confortabil a locuitorilori noi. Ascensoarele  de brand german Kleemann au fost create pentru a aproviziona comfort de grad înalt , iar ferestrele cu cinci camere Vă vor asigura căldură garantată  în apartament. Persoanele cărora le place să- și păstreze corpul lor în formă bună, și care au grijă de sănătatea lor  vor beneficia de posibilitatea de a frecventa centrului de fitness modern, care va fi deschis în incinta casei.
În procesul proiectării au fost luate în considerare toate dorințele clienților. Arhitecții a companiei Kirsan a dezvoltat soluții originale de planificare pentru un trai confortabil și liniștit. Infrastructura casei este foarte variată cu toate necesitățiile. Pe teritoriul casei sunt amenajate foarte multe locuri de parcare care vor fi suficiente pentru fiecare locătar.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Variantă albă

Locul de amplasare

Botanica, str. Titulescu, 36

Contacte