Bloc locotiv G.Latina 10

Constructor: SEDIORUS SRL
Data de finisare: anul 2018, trimestru IV

Blocul locativ de pe str..G.Latina 10
Blocul locativ prezintă prin sine o construcție modern, formată din 10 nivele:
Parcare subterană cu garaje;
Parter cu destinație comercială;
8 etaje locative.
Poziționare confo0rtabilă cu o infrastructură dezvoltată: în raza de 500 m sunt amplasate centru comercial, grădinița de copii, liceul G. Latină, una din cele mai mari piețe ale orașului Piața de la Ciocana, restaurante, parcuri. Avantajul poziționării obiectului de asemenea este accesul transportului public în toate sectoarele orașului.
Construcția este realizată cu aplicarea tehnologiilor moderne și a materialelor de înaltă calitate. Carcasa din beton armat cu elemente ce sporesc nivelul de rezistență la seisme. Pereții exteriori sunt confecționați din beton celular autoclavizat Ytong 250 mm cu spumă de izolare  5-10 cm. Izolarea termică și acustică sporită este asigurată din contul grosimii pereților dintre apartamente– 200 mm, precum și de acoperirile dintre etaje – 260 mm, inclusiv stratul de nivelare. Înălțimea tavanelor – 2,75 m.
Apartamentele sunt date în varianta albă, incluzînd primul ciclu nde comunicații, electricitatea, sistemul autonom de încălzire și ușa de intrare. Blocul locativ va fi dotat cu ascensor cu o capacitate de ridicare mare. În curtea blocului va fi amenajat un teren de joacă pentru copii.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Ascensor Variantă albă