Complex locativ str-la 2 Lvov 87

Constructor: SV LUX GRUP SRL
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Procurarea unei locuinţe este un pas important în viaţa fiecărui om. SV Grup se axează pe rezultate exacte și avantaje pentru fiecare client în construcția complexului Lvov, asigurându-ne că îți vom îndeplini toate așteptările.
Suntem prima companie de construcții care trăiește aceleași valori ca și clienții săi: flexibilitatea și transparența maximă sunt principiile de care ne ghidăm.
Îmbinăm materiale de calitate superioară cu tehnologii și inovații de ultimă oră.
Creat în 1920, Ytong este prima marcă de beton celular autoclavizat din lume, fiind un bun izolator termic și fonic, rezistent în caz de cutremur sau incediu - un produs dedicat constructiilor durabile. Anume din Ytong este construit blocul nostru de la Botanica.
Calitatea impecabilă a blocului nostru e asigurată atât de profesionalismul proiectanților și muncitorilor, cât și de materialele de construcție și finisaj germane pe care le folosim, înalt apreciate pentru calitatea lor ireproșabilă.
La construcția blocului de pe str-la 2, Lvov 87, utilizăm geamuri din sticlă cu sistem de protecție solară SGG PLANITHERM 4S, transformându-te într-un martor pasiv al succesiunii anotimpurilor în interiorul casei tale și asigurându-ți confortul termic ideal indiferent de schimbările vremii.
Avem grijă totul să fie perfect: de la parcare și teren de joacă, până la lumina din hol.
Îți asigurăm un număr suficient de mare de locuri de parcare, un teren de joacă perfect pentru copii, băncuțe pentru odihnă și multe altele chiar în curtea blocului tău.
Locul unde construim blocul asigură liniștea necesară ca să te poți simți perfect acasă, dar cât mai aproape de rețelele de transport public, profitând la maxim de avantajele mediului urban.
Avem pentru tine 13 variante de apartamente: de la cele cu 1 odaie de 44 m.p. până la apartamente cu 4 camere de 123 m.p.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Apartamente la cheie Variantă albă