COMPLEX BERNARDAZZI REZIDENCE

Constructor: Bernardazzi Residence
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Complexul locativ de clasa premium - BERNARDAZZI RESIDENCE, amplasat in zona rezidentiala a sectorului Centru, la intersectia strazilor Vlaicu Parcalab si Alessandro Bernardazzi. O amplasare centrala, dar retrasa de galagia si de aglomeratia urbei.

De la nivelele superioare ale complexului locativ se deschide o vedere deosebita asupra celei mai frumoase zone verzi - Parcul Valea Morilor. Infrastructura din zona: gradinita, universitate, restaurante si centre comerciale.

BERNARDAZZI RESIDENCE este proiectat si gandit tip - Pasiv House. Economie de energie si resurse financiare de minim 30%, comparativ cu casele de locuit obisnuite. Geamuri termopane de ultima generatie, cu o utilizare efectiva a energiei solare si castig suplimentar de caldura, sistem de incalzire modernizat, cu pardoseala calda, pereti executati din piatra naturala cu izolare in exterior cu vata minerala.

Fatada gratioasa, specifica arhitecturii capitalei. In exterior acoperita cu travertin, piatra naturala si granit. Decorul si balustrade din fier forjat.

BERNARDAZZI RESIDENCE ofera apartamente cu planificari deosebite, apartamente in 2 nivele Duplex sau Duplex Penthouse, cu terase largi si spatiu pentru un barbeque. Sunt disponibile planificari cu suprafete mici de 50-70 mp. pana la suprafete mai mari de 100-130-160 mp.

Apartamentele Bernardazzi Residence sunt proiectate, construite si gandite pentru o sedere confortabila in sectorul Centru al mun. Chisinau.

Finalizarea complexului locative este planificata pentrun trim. II 2017.

Complexul de clasa premium - BERNARDAZZI RESIDENCE este realizat de către un grup de investitori de talie internațională, care a construit și a dezvoltat blocuri de locuit și centre comerciale in Austria, Bulgaria, Lituania, Macedonia, Serbia, Muntenegru, Moldova.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Apartamente la cheie Variantă albă