COomplex locativ MIORITA bl0c 1,2,4

Constructor: STAYER SRL
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

„Ansamblul rezidential Mioriţa” este unul dintre cele mai complete proiecte imobiliare dezvoltate in zona “Telecentru” a capitalei şi conform dezvoltatorilor acestui proiect a fost gîndit (conceput) ca un complex de apartamente cu circuit închis, unde proprietarii să se bucure de tot confortul unor locuinte primitoare si confortabile .
Noul proiect se dezvoltă intr-o zonă rezidentiala aflată în imediata apropiere a staţiei de transport public. In apropierea ansamblului, la doar cateva minute de mers, sunt dispuse o serie de obiective de interes major aşa ca farmacile “Felicia”, “Farmacia Familiei”, liceul “A. C. Sibirschi”, liceul “Mihai Viteazul”, grădiniţele nr. 6, 8, 53, 227, spitalul MAI, Institutul de neurologie şi neurochirugie (cu staţionar), policlinica nr. 7, cinematorgraful “Gaudeamus”, pieţe agricole etc.
Proiectul se desfaşoară pe o suprafata de teren de 0, 90 ha şi este compus din 6 blocuri de locuinţe şi clădire comercială al caror regim de inaltime este: blocurile 1, 2, 3 şi 4 – P+13 Etaje; blocurile 5, 6 – P+ET+12E cu supermarket la parter, care vor genera pana la finalul proiectului un numar total de 494 apartamente care vor fi date in folosinţă pe etape, primele 4 blocuri dintre acestea fiind finalizate către luna decembrie a anului 2015. Clădirile destinate locuinţelor sunt împartite in 4 tipuri de blocuri, rezultînd un numar de 18 tipuri de apartamente cu una, doua , trei camere şi garsoniere. Subsolurile blocurilor 1, 2, 3, 4 sunt proiectate cu debara, cu suprafeţe potrivite, care se bucură de o popularitate foarte mare în rîndurile clientele.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor