Complexul locativ "TECUCI"

Constructor: IGRIX TRANS SRL
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Complexul locativ "Tecuci" este un proiect neobisnuit, cumulind in sine realizarile progresului, valorile de familie si conditiile pentru o viata si odihna confortabila.
Casa de pe teritoriul complexulului locativ "Tecuci" a devenit elementul de finisare a procesului de creare a acestui confortabil complex locativ. Realizat în stilul ultimilor tendinţe arhitecturale, acesta este dotat cu o faţadă ventilată având vitralii. Apartamentul dintr-o astfel de casă va vorbi despre proprietarul sau ca despre o persoana cu o natura colorata si neordinara.
Fara a iesi dincolo de limitele complexului locativ, veti putea organiza intr-un restaurant luxos din cadrul centrului de divertisment o serata pe cinste sau sa stati impreună cu prietenii la o ceasca de ceai in atmosfera linistita a unei cafenele. Tot anul imprejur va vor fi accesibile serviciile de fitness, solariu si cele ale saloanelor de frumusete complexului locativ "Tecuci" .
Magazinele, cafenelele si restaurantele amplasate pe teritoriul ingradit si bine pazit al complexului va vor permite sa economisiti timpul si vă vor permite parintilor sa petreaca mai mult timp cu copiii lor. Plimbarile pe teritoriul complexului va vor oferi multe clipe placute.
DESCRIERE TEHNICA
La constructia cladirii au fost folosite tehnologii de virf si materiale moderne ce se deosebesc prin durabilitate si prin faptul ca sunt inofensive pentru sanatate.
Termopanele duble din metaloplast de origine nemteasca cu sistema LOW-E reprezinta un mijloc sigur de protectie impotriva frigului si galagiei.
Radiatoarele duble din metal, fabricate in Italia, vor incalzi apartamentul dumneavoastra indiferent de cit de frig este afara, iar ascensoarele de viteza ale firmei elvetiene Schindler intr-o clipa va vor deplasa la oricare etaj al complexului.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Ascensor Variantă albă

Blocurile complexului

Bloc №D
Numărul de etaje: 9 Data de finisare: anul 2016, trimestru I Preț: de la 550€
Bloc №А
Numărul de etaje: 9 Data de finisare: anul 2016, trimestru I Preț: de la 500€
Bloc №В, С
Numărul de etaje: 9 Data de finisare: anul 2016, trimestru I Preț: de la 500€