Complex locativ “High Park”

Constructor: EXFACTOR GRUP SRL
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Complexul locativ “High Park” va fi un complex rezidenţial, amplasat în mun. Chişinău în partea centrală a parcului Valea Trandafirilor, înconjurat de zona verde din toate părţile, cu 3 căi de acces spre el.
Sunt prevăzute locuri de parcare subterană, separate, înzestrate cu roletă. Parcarea subterană va fi dotată cu un sistem de securitate modern. Din parcare Ve-ţi putea urca în ascensor deplasându-Vă la etajul dorit. Pe fiecare nivel vor fi câte două apartamente. Totodată, pe acoperișul casei va fi amenajată o zonă de odihnă: terasa pentru locatari, dotată cu baie, televizor, frigider comun şi multe altele.
Complexul va fi îngrădit, iluminat şi înverzit după un proiect modern, cu locuri de odihnă pentru maturi şi locuri de odihnă pentru copii. Iar la parter, care va avea înălţimea de 4,5 metri, va fi amenajat un centru de agreement pentru locatari (sauna sau Jacuzzi, fitness centru), alte comodităţi. Locurile comune din interiorul blocului vor fi monitorizate de camere video de supraveghere.
Începând cu nivelul 2-6, vom avea apartamente de diferite suprafețe şi planimetrie, iar înălţimea nivelelor va fi de 3,3m. Rezistenţa construcţiei va fi de tipul carcasa fără grinzi ceea, ce va da posibilitatea fiecărui proprietar să-şi modeleze spaţiul după propriul gust şi necesitate.
Împlutura pereţilor exteriori şi între apartamente, cei care vor ieși pe antreurile comune va avea o grosime de 600mm şi va fi constituit din cărămidă roșie, marca 100 - 250 mm, apoi vată minerală pe interior 50mm şi un perete dublu pe interior 125mm, iar pe exterior încă 100mm de vată minerală, ceea ce va da posibilitatea ca în perioada rece a anului să nu avem pierderi de căldură, iar in perioada caldă să nu se supraîncălzească spațiul. Faţadele blocului vor fi făcute cu sticle cu pachete din 3 straturi de sticlă (“LOW-E”), datorită cărora deasemenea va fi creat un confort mărit a spaţiului.
Faţada casei va fi finisată parţial cu tinc şi parţial cu un lemn special. Conform proiectului, fiecare apartament va fi dotat cu o cazangerie separată cu o suprafaţă de 7-10m2 în care va fi instalat un cazan modern, boiler de 100l de rezervor, şi în care va rămâne loc pentru maşina de spălat şi tabla de călcat. La fiecare apartament va fi instalat un sistem de încălzire fără calorifere sau calorifere din secţii de aluminiu. Fiecare apartament va fi dotat cu o usa blindata cu câteva lacăte de siguranţă.
In acest complex vor fi instalate 3 ascensoare cu capacitatea de 680 de kg, fiecare, de tip “OTIS” francez, celui din mijloc datorită transparenţei dându-i posibilitatea să aibă o privelişte panoramică.

Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Parcare subterană Teritoriu cu pază Ascensor Variantă albă