Complex locativ str. Pietrarilor 10/3

Constructor: Ago Dacia SA
Data de finisare: imobil este dat în exploatare

Complexul este localizat în sectorul Telecentru, str. Pietrarilor 10/3. Complexul este alcătuit din 4 blocuri (4 blocuri de 9 etaje).
Complexul beneficiază de facilitați la standarde internaționale:
-Ogradă îngrădită.
-Acces controlat atît în blocuri cît și în parcare;
-Sisteme de prevenire si combatere a incendiilor;
-1 lift pentru fiecare scara;
-Spații verzi și grădini interioare unde te poți relaxa;
-Loc de joaca pentru copii;
Arhitectura moderna cît și sistemele inovatoare utilizate în construcția acestui complex iți vor oferi atît siguranța dorită cît și confortul așteptat. În plus, fiecare apartament beneficiază de contoare separate pentru toate utilitățile, astfel costul întreținerii poate fi controlat de către fiecare propietar.
Datorită localizării accesul către centrul orasului dar și către extremități este rapid, făra a pierde mult timp blocat în trafic. De asemenea, beneficiezi de supermarketuri și piețe în apropiere: Nr.1, Linela, Fidesco, piața Docuceaeva.În imediata vecinătate găsesti parcuri, gradințe, școli, săli de sport și Unitatea militară.
Complexul locativ este o locație perfectă pentru familii tinere cu copii - majoritatea celor care s-au mutat deja fac parte din aceasta categorie. Complexul oferă multă liniște și se află departe de aglomeratie; în același timp accesul spre centrul capitalei se face ușor și rapid. Locatarii complexului beneficiaza de un mediu privat și multă siguranța.


Parametri suplimentari

Teren de joacă pentru copii Teritoriu cu pază Ascensor Apartamente la cheie Variantă albă